Ágil Bt.

Ágil Bt.

"When it is obvious that the goals cannot be reached, don't adjust the goals, adjust the action steps."
Confucius


VAVarga Ágnes vagyok, az ELTE-n végeztem angol-orosz szakos nyelvtanárként, 20 éve foglalkozom általános és üzleti angol nyelv oktatásával. Sokféle cégnél tanítottam és tanítok különféle szaknyelvi angolt (pénzügy, értékesítés, IT, marketing, HR) egyéni és kiscsoportos formában, valamint angol nyelvű intenzív nyelvi tréningeket is tartok közép és felső vezetők részére különféle témákban, például: prezentációs technika, kommunikáció, tárgyalási készség, interjúztatás, telefonálás.

 Az utóbbi 5 évben a piaci igényekre válaszként nyelvi coachinggal is elkezdtem foglalkozni. Ügyfeleim főleg az üzleti szférából jönnek, és célzottan, különféle készségek elsajátítására van szükségük viszonylag rövid, meghatározott időn belül. Ilyen esetekben a nyelvi coaching a leghatásosabb módszer. A leggyakoribb fejlesztendő készségek: kommunikációs készség, prezentációs készség, tárgyalási készség, „meeting” készség, felkészülés interjúra, idő gazdálkodási készség, probléma megoldási készség, változás menedzsment.

Trénerképzési kompetenciáimat az In Dynamics Consulting cégnél szereztem meg, és a multinacionális céges környezet igényeit szem előtt tartva angol nyelven tartok tréningeket, főleg a kommunikáció fejlesztésére (prezentációs technikák, tárgyalás technikák), de igény szerint más témákban is szívesen tartok tréninget angol vagy magyar nyelven (pl. időgazdálkodás, együttműködés tréning).

Orosz nyelv oktatásával főleg egyéni vagy kiscsoportos formában foglalkozok, igény szerint általános vagy üzleti szókincsre helyezve a hangsúlyt.

Erősségeim: feladat- és célorientáltság, kreativitás, oldott és támogató hangulat, humor, rugalmas gondolkodás.